Еко Партнърс България АД - Организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки

Новини

21.06.2018
На 29-и юни честваме Международния ден на река Дунав

Всяка година на този ден се чества значението на реката като обединител на Европа и люлка на живота на континента. Провеждат се многобройни образователни събития, акции за почистване на бреговете от отпадъци, разнообразни празнични фестивали и други обществени мероприятия. Ние, Еко Партнърс, ще отбележим този ден с цели две специални събития в българския участък на река Дунав – в град Видин и град Свищов

07.06.2018
Световен ден на околната среда в НДК

Световният ден на околната среда беше отбелязан вчера в Националния дворец на културата в присъствието на над 100 деца. Темата на тазгодишното честване на деня е "Да победим замърсяването с пластмаса". Еко Партнърс раздаде подаръци на младите природозащитници.

06.06.2018
Наградените в конкурса Еко Партньор са:

Благодарим на всички, които взеха участие в конкурса за снимки и видео "Еко Партньор". Снимките и видеата, които ни изпратихте, са вдъхновяващи!

21.05.2018
Еко Партнърс България АД оправда доверието на своите членове и на обслужваните общини

Благодарим на всички наши партньори за доверието, което ни гласуват, и за възможността да правим общините и бизнеса по-зелени!

10.04.2018
Конкурс за снимки и видео Еко Партньор

По повод Световния ден на околната среда - 5-и юни, стартираме конкурс, с който ви провокираме да сте наши верни еко-партньори! Изпращайте снимки и видеа до 1-ви юни 2018 г.

27.03.2018
Еко Партнърс на пролетно образователно турне

Ще посетим училища и детски градини, за да запознаем децата с екологичните проблеми, свързани с производството и употребата на опаковки, и ползите и правилата за разделно събиране на отпадъците от опаковки.

23.02.2018
Умни контейнери в действие

Скъпи приятели, минаха едва два месеца от зараждането на идеята за партньорство с екипа на проект ConnectedBin, а вече можем да се похвалим, че проектът започна да се осъществява.

08.12.2017
Еко Партнърс ще тества пилотна разработка за умни контейнери

Технологична иновация ще следи нивото на запълненост на контейнерите, местоположението им, температурата и др.

123