Еко Партнърс България АД - Организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки

Световен ден на почистването - 15 септември 2018 г.

Световен ден на почистването - 15 септември 2018 г.

Тази година милиони хора от целия свят ще се обединим в най-голямото гражданско движение досега - Световен ден на почистването 2018 

 

За първи път местните акции за почистване на околната среда от отпадъци прерастват в нещо толкова голямо! Планетата Земя е дом на цялото човечество и всички ние зедно сме отговорни за нейната чистота! Ние - хората, сме виновни за замърсяването на околната среда, затова и ние ще си почистим!

 

Така че да запретнем ръкави, да сложим ръкавици, да грабнем чувалите и да се захващаме за работа на 15-и септември, събота.

 

А ние - Еко Партнърс, традиционно подкрепяме грижата за околната среда, като в случая, с помощта на нашите цветни общини, организираме акции по почистване. От нас са чувалите, ръкавиците, извозването и оползотворяването на отпадъците, а от вас желание за чист свят и активност. Ние, разбира се, също ще запретнем ръкави в големия ден.

 

Познатата кампания "Да изчистим България заедно", организирана от бТВ, от тази година е в подкрепа на идеята за глобално почистване. Еко Партнърс миналата година подкрепи "Да изчистим България заедно", а тази година подкрепя Световен ден на почистването, като разходите за чували, ръкавици и извозване на отпадъците, събрани в нашите общини, са за наша сметка.

 

Организацията с общините все още е в ход! Своевременно ще публикуваме информацията за всички акции в нашите общини - къде ще има почистване, къде ще се раздават материали, кога ще бъде извозването и т.н. - следете за актуалното тук и тук.

 

Каним ви, приятели на чистата природата! Да се обединим с милиони хора от над 150 държави в света!

 

15.09.2018 г. - събота

 

ДА ИЗЧИСТИМ СВЕТА ЗА ЕДИН ДЕН!