ЕкоПартнърс App

ЕкоПартнърс App

Изтеглете приложението от Google Play Store и App Store.

Рециклирането е възможно, единствено ако отпадъците се събират разделно – и то правилно! Колкото и лесно да звучи на теория, разделното събиране на отпадъци от опаковки все още е предизвикателство пред обществото ни, което не трябва да подценяваме. Но нашата работа е насочена именно към справяне с това предизвикателство!

Създадохме мобилно приложение, което ще улесни максимално гражданите в разделното събиране. Представяме ви Eco Partners App – проект, който нашата организация разработи, за да запълни липсите по отношение на информираност и разбиране за разделното събиране на отпадъци от опаковки, като едновременно с това го модернизира, дигитализира и направи процеса достатъчно увлекателен, че да ангажира и задържи вниманието.

С Eco Partners App ви даваме информация за различните видове опаковки и как и къде е правилно те да бъдат изхвърлени. И при това я даваме по интересен иновативен начин – при сканиране на баркода на опаковката. Освен това в приложението потребителят може да види на карта всички наши жълти и зелени контейнери за разделно събиране на отпадъци от опаковки в нашите общини и да намери най-близките до него такива. Така по един достъпен и увлекателен начин, всеки потребител ще разполага със знанието за правилно разделно събиране на отпадъците. В приложението може и много бързо и лесно да ни подавате сигнали, свързани с нашите контейнери.

Основните функции на приложението Eco Partners App са:

СКАНИРАНЕ

При сканиране на баркода върху която и да е опаковка, в приложението получаваме информация относно материала на дадената опаковка, съответно и може ли тя да бъде изхвърлена в някой от цветните контейнери на ЕП – респективно, ако това е възможно, в кой точно.

ЛОКАЛИЗИРАНЕ

За да е от още по-голяма полза за потребителите си, приложението си служи с локацията на устройството, от което се използва, за да изчисли къде може да бъде открит най-близкият контейнер на Еко Партнърс. В допълнение към това, съвсем улеснено е и подаването на сигнали за контейнерите ни.

ПРАВИЛА

Повишената информираност стои в основата на приложението, ето защо за всеки потребител е достъпен и кратък образователен гайд, който да напомня какво може и не може да се изхвърля в цветните контейнери, какви стъпки да бъдат изпълнени преди изхвърляне на дадената опаковка и къде.
Очаквайте редовни актуализации и все по-богато съдържание!

Изтеглете приложението от Google Play Store и App Store.