Изградените от Еко Партнърс системи за разделно събиране вече ще включват и събиране на стъклени отпадъци при източника

Ние в Еко Партнърс България АД претендираме, че създаваме модерни и ефективни системи за разделно събиране на отпадъци от опаковки.

Един от проектите ни, с който много се гордеем, е собствената ни разработка на машина за събиране на стъклени отпадъци при източника – заведения и други търговски обекти. Това е първото по рода си подобно решение в България, като до момента всички изградени системи за разделно събиране на отпадъци от опаковки включват единствено задължителните по закон елементи – така добре познатите ни цветни контейнери.

Разработената от нас машина и цялостно организираната логистика за осигуряване на събирането и рециклирането на стъклените отпадъци от заведения беше тествана пилотно в гр. София.

Сега сме горди и щастливи да ви съобщим, че пилотният ни проект показва изключителни резултати, които дори надминават очакванията ни.

За период от по-малко от две години произведохме машини, закупихме транспортна техника, създадохме цялостна организация и логистика, като до момента сме обхванали над 200 заведения.

Отклонихме хиляди тонове стъклени отпадъци от неправилно изхвърляне и рециклирахме 100 % от събраното стъкло.

Услугата ни се прие изключително добре и интересът към нея нараства непрекъснато, поради което започваме поетапно осигуряване на машини в обслужваните от нас градове, където нашата „стъкларка“ ще заеме своето достойно място в цялостната система за разделно събиране и ще подобри нейната ефективност.

Ако ти не отидеш при съдовете за разделно събиране, съдовете за разделно събиране ще дойдат при теб!

Вече можете да включите своя обект към нашата система за разделно събиране по този начин в градовете София, Перник, Плевен, Габрово и Велико Търново. Очаквайте скоро и в други населени места. Машината се предоставя напълно безвъзмездно.

Вижте повече информация и заявете нашата машина тук.