ЕКО ПАРТНЪРС и МЕТРО България в обща инициатива

Стартираме първата си съвместна инициатива с МЕТРО България. Като техен еко партньор, ще вземем участие в активностите, организирани от веригата във връзка с Фестивал на розовия домат. Поради ограниченията, които се наложиха заради епидемичната обстановка, организаторът на ежегодното събитие – Метро Академия, пренася част от дейностите във виртуалното пространство, защото страстта към храната, българските традиции и опазването на околната среда нямат ограничения във време, пространство и място.

В рамките на кампанията МЕТРО България ще излъчва наш образователен клип. В него даваме отговори на най-често задаваните въпроси за разделното събиране и рециклиране на отпадъците от опаковки, както и разбулваме най-често срещаните митове за тях.

Заедно с МЕТРО България ви каним и да се включите в интересен онлайн куиз за отпадъците. Тествайте своите знания и ги обогатете! Участвайте в томбола за спечелването на 3 страхотни еко-комплекта от платнена торбичка, стъклена бутилка и бандана, направена от рециклирани пластмасови бутилки.

Можете да се включите от 17.09. до 22.09. А тримата късметлии ще обявим на 23.09 – четвъртък, в нашата фейсбук страница.

Пълните правила на играта вижте тук.