Продължаваме кампанията с награди GiftCard в община Велико Търново и тази година!

Приятели, с радост ви съобщаваме, че продължаваме и тази година кампанията ни с награди в община Велико Търново, в която ни предавате разделно събрани пластмасови бутилки от напитки до 3 л.

Продължавайте да ни предавате разделно събрани пластмасови бутилки от напитки до 3 л. на площадката в кв. Чолаковци на ул. Дълга лъка 9Б и в мобилния ни пункт – буса на Еко Партнърс, който през уикендите посещава всички квартали на града. Графика на буса вижте тук.

Всеки от вас, който ни предаде на посочените места поне веднъж в месеца над 1 кг. от тези отпадъци, има шанса да спечели Gift Card на стойност 50 лв.

И, разбира се, колкото повече разделно събрани отпадъци предавате, толкова по-голям е шансът ви да спечелите. Толкова по-чиста ще бъде и околната ни среда!

С тази кампания целим да мотивираме жителите на община Велико Търново да събират разделно отпадъците от опаковки и да създадем добри екологични навици.

Пазете пластмасовите бутилки от напитки до 3 л. и ги предавайте при нас! Те са ценна суровина, която се рециклира, и не бива да попада в природат и да я замърсяваа!

Запознайте се с ПЪЛНИТЕ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА.

Всеки месец до края на годината, на томболен принцип, ще теглим по един късметлия, измежду всички жители на община Велико Търново, който ще печели страхотната награда.

Следете ни в началото на всеки месец, тук ще обявяваме изтеглените печеливши партидни номера 🙂 В горния линк към пълните правила ще видите реда, по който следва да се идентифицирате, за да получите своята награда.

Печеливш за м. януари – партиден номер 4309241521001

Печеливш за м. февруари – партиден номер 4802231520009

Печеливш за м. март – партиден номер 5401H30546 

Печеливш за м. април – партиден номер 5401H124892