Събираме разделно на Пейка Urban Park Fest в Перник

Първият парк фест “Пейка” започва в Перник. От 3-ти до 5-ти септември Перник ще се превърне в притегателна парти точка за всички любители на музиката. Фестът ще се проведе на три локации – централния парк, западния парк и пернишката крепост. Там ще има три сцени, където ще се случат четири партита, които ще пресъздадат лятната атмосфера. С този фестивал ще се закрие и летният културен сезон в Перник.

Ние от Еко Партнърс ще осигурим разделното събиране на отпадъците от опаковки, генерирани по време на феста, след което ще ги рециклираме.

В рамките на Пейка Urban Park Fest ще проведем и интересна кампания за образоване и мотивиране на посетителите на феста да събират разделно. Всеки присъствал ще може да направи нашия куиз, като сканира QR кода, който ще види на локациите, и ще има въможността да се включи в томбола за еко-награди! Трима късметлии, от всички направили образователния куиз, които ще изтеглим на случаен принцип, ще си спечелят еко-бандана със страхотен дизайн, направена от рециклирани пластмасови бутилки.

Готините събития запазват природата чиста! Събирайте разделно отпадъците от опаковки! Вижте цялата програма на феста тук и елате да се забавляваме!

Наградата, която може да спечелите 🙂