Първа кампания на Еко Партнърс в гр. Плевен

4 юни, 2022, 17:00

На 4 юни за първи път ще гостуваме с информационна кампания за разделното събиране в град Плевен. Подготвили сме много игри и изненади за деца и възрастни. На площада пред общината всеки посетител ще може да научи повече за разделното събиране на отпадъци, а за най-добрите ще има и награди.

За да бъде преживяването пълно и незабравимо, подготвихме изненада за плевенчани. На място ще разположим голям въздушен балон, от който жители на Плевен ще могат да се насладят на невероятна панорамна гледка. Желаещите да се възползват от възможността да си направят снимка над града от птичи поглед, ще могат да се включат в образователен куиз. След като отговорят на няколко въпроса, свързани с разделното събиране на отпадъци, могат да участват в томбола с награда – издигане с балона. За да е споделено невероятното преживяване, всеки късметлия ще може да покани за придружител свой близък или приятел. Срокът на играта е от 18.05  до 24.05 включително, а късметлиите ще бъдат обявени на следващия ден – 25.05, на Facebook страницата ни.

В съботния ден, 4 юни, ще има много изненади и на шатрата ни, където всички малчугани ще могат да се забавляват като направят микро супа, решат интересни лабиринти и още много интересни игри. Възрастните също ще могат да се включат в различни активности и ще имат възможност да спечелят ваучер за пазаруване от МЕТРО България АД.

Ще бъдем на пл. Възраждане между 17 и 21 ч. в събота, 4 юни.

От 17 ч. можете да ни намерите в нашата шатра, от която ще провеждаме информационни дейности и игри с награди, а от 18 ч. започваме да летим с балона.

На всички късметлии, които изтеглим от томболата от куиза, ще изпратим и-мейли с приблизително време за техния полет.

До събота, 4 юни, когато ще се видим край шарената въздушна атракция и оживената ни шатра на площад Възраждане! Очакваме ви с нетърпение! Бъдете активни, плевенчани!