Еко Партнърс на 1 година

Днес Еко Партнърс празнува една година.

Първата годинка винаги е специална. За нас това беше време, изпълнено с много нови предизвикателства. Днес можем да се похвалим с успешното си прохождане и с нарастваща увереност да кажем, че вече стъпваме смело.

През тази една година се случиха много неща, за които искаме да ви разкажем.

Организирахме и обслужваме системи за разделно събиране в 10 общини, с над 650 000 жители. Стараем се да си говорим пряко с хората и да отговорим на всички ваши идеи и предложения. Разчитаме на всички вас, защото само с общите ни усилия можем да изпълним мисията си. Благодарим на всички граждани, които ни се обаждат и ни пишат. За нас обратната връзка е безценна и работата ни е невъзможна без вас.

Все повече фирми избират нас, но първите, които ни се довериха, винаги ще бъдат по-специални. Благодарим ви! Работим и вървим напред, съзнавайки отговорността си към вас и към природата. С днешна дата вече имаме преизпълнение на целите за рециклиране за 2017 г. на нашите членове.

Проведохме множество информационни кампании, срещнахме се и говорихме с деца и ученици, раздавахме книги, стимулирахме ви да мислите за природата и се учехме взаимно как да ѝ помагаме.

Стараем се да сме в крак с времето, в което живеем. Създадохме функционална и модерна система за обслужване на клиентите ни. Тестваме нови технологични решения, които се надяваме скоро да започнем да внедряваме.

Подпомогнахме благотворителни инициативи и планираме това да бъде неизменна част от нашата дейност.

Но най-важното и най-ценното, което създадохме в първата си година, това е нашият екип. Тези, без които нищо от описаното не би било възможно. Днес ние вече имаме капитала, който ще ни донесе бъдещи успехи и който ни дава увереността, че ще покоряваме много нови върхове занапред.

Честит рожден ден на нас!