Еко Партнърс & Go Guide за зелена трансформация на заведенията

Изключително щастливи сме да споделим с вас за нашето ново продуктивно еко-партньорство, което изградихме.

ЕКО ПАРТНЪРС & GO GUIDE

Търсейки нови начини да допринасяме за създаване на нагласи и навици за опазване на околната среда и като надграждане на усилията ни да трансформираме в зелена посока дейността на туристическия бранш, се обърнахме към една от най-популярните медии, имаща отношение към заведенията – Go Guide.

Наградите на Go Guide са едно от най-очакваните събития за всеки ресторант, бар, клуб, кафене.

Да получат отличието на публиката е най-голямото признание за собствениците и персонала на заведенията и голям мотиватор за тях да се стараят непрестанно да подобряват услугата си с надеждата да бъдат оценени и наградени за това.

Нагласата на потребителите пък е да избират все повече местата, които залагат на грижа за природата в концепцията и дейността си.

Именно в преплитането на тези два фактора видяхме потенциал.

Представяме ви чисто новата категория в ежегодните награди на Go Guide

BEST ECO-MINDED PLACES

с основна цел да мотивираме заведенията да възприемат екологичните практики като съществена предпоставка за предлагането на качествена услуга, която да отговори на очакванията на посетителите.

Убедени сме, че, популяризирайки екологичните практики като критерий за качество чрез наградата Best Eco-Minded Place, ще създадем стремеж на туристическия бранш за въвеждане на все повече и повече решения, щадящи природата.

Изразяваме своите радост и благодарност към Go Guide за това, че гледат, също като нас, в посока по-зелено бъдеще, и си пожелаваме ползотворно и приятно партьорство!

Сега гласуваме за най-добрите заведения по българското черноморие!

Можете да го направите тук: https://awards.goguide.bg/item-categories/85

А в края на месец август на страхотно събитие до морето Еко Партнърс ще връчим първата награда на Go Guide за Best Eco-Minded Place.

Събирайте разделно отпадъците си и избирайте бизнеси с грижа за околната среда. Така заедно променяме средата си в павилната посока.