Нова кампания – игра с награди, в Eco Partners App!

Започваме нова кампания – игра с награди, в нашето уникално мобилно приложение Eco Partners App!

Вярваме в силата на общността и важността на опазването на околната среда. Затова се обединяваме с партньорите в кампанията и с вас – потребителите на мобилното ни приложение.

За да развием още една иновация за подобряване на разделното събиране на отпадъци от опаковки, ви каним да се включите в добавянето на информация за баркодове от стъклени бутилки и буркани в Eco Partners App. 

Добавяйте информация за тегло на празните стъклени опаковки към съответните баркодове. 

Вашата помощ е от съществено значение за успеха на инициативата, която готвим, затова и отново ви даваме награди за нея

Искаме да благодарим на нашите партньори в тази кампания – търговска верига ЗОРА (https://zora.bg/),  Зоомагазини Д-р Стефанов (https://zoomagazin.eu/) и Ozone (https://www.ozone.bg)  за тяхната подкрепа. Страхотно е да видим как обществото и бизнесът работят заедно в името на околната среда и устойчивото развитие!

Свалете безплатно мобилното ни приложение от 

Google play store: https://bit.ly/3j3xS1K 

App Store: https://bit.ly/3j8tP49 

Ако вече сте свалили Eco Partners App, се убедете, че сте актуализирали до най-новата му версия, която е по-красива, по-функционална и по-богата на информация!

Запознайте се с ПЪЛНИТЕ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА. От тях ще разберете механиката на провеждане на кампанията.

Следвайте нашата страница, за да бъдете в течение с новините и развитията в кампанията. Споделете я с приятелите си и нека и те да се присъединят към нас. Заедно можем да направим истинска промяна и да подобрим разделното събиране на стъклени опаковки!