#НиеСмеЕко и награждаваме другите като нас

Еко Партнърс те призовава: Разкажи ни за зелените практики в твоя офис и вземи подарък от нас!

Ние вярваме, че всеки от нас ежедневно трябва да се стреми да допринесе с по нещо малко за опазването на природата. Съвременният човек прекарва основната част от времето си в офиса. Затова искаме да ви стимулираме да ни споделите какво е това малко, което правите всеки ден с мисъл за природата, защото няма нищо по-добро от личния пример.

Ето какво правим ние:

 Разработили сме и сме внедрили изцяло електронна система за обмен на информация с нашите членове. Създали сме сигурна информационна среда и сме свели хартиените документи до възможния минимум.
 Всички членове на екипа ни пътуват до офиса пеша, с градски транспорт или с колело. От това ползите са големи не само за природата, но и за нас самите – спестяваме средства, подобряваме здравето си, чувстваме се жизнени и заредени.
 Събираме отпадъците си изцяло разделно.
 Не използваме пластмасови чаши, бъркалки, прибори и пр.
 Участваме редовно в доброволчески екологични инициативи и др.

Разкажете ни в текст и снимки какво правите вие, а в края на септември ние ще изберем най-зеления офис и ще му подарим красив комплект метални кошчета за разделно събиране на отпадъци от опаковки. Ако има повече офиси, които са внедрили еднакъв брой зелени практики, ще изберем победителя чрез жребий.

Ето какво трябва да направите, за да участвате:

 Последвайте фейсбук страницата ни.
 Харесайте и споделете тази публикация.
Напишете кратък текст със снимки и ни разкажете за зелените практики във вашия офис. Споделете името на вашата фирма в публикацията си.
Направете поста си публичен, използвайте двата хаштага: #НиеСмеЕко, #ЕкоПартнърс и публикувайте разказа си.

Всички, чиито постове отговарят на посочените по-горе условия, участват в играта, като в края на септември ще обявим офиса-победител.

Бъдете активни и заразявайте с добрия пример!