Нова кампания с награди в Eco Partners App

Отпадъците от пластмасови и стъклени бутилки от напитки и алуминиеви кенчета са измежду най-разпространените видове опаковки, които попадат в околната среда и замърсяват нашите градове и природни зони.

За да се справим с този проблем, обединяваме усилията си в нова кампания, която има за цел да събере информация за теглото на кенове, стъклени и пластмасовите бутилки към съответните баркодове. Кампанията ще се реализира съвместно с всички 21 Общини, в  които Еко Партнърс оперира и  ще е с продължителност 1 месец, стартирайки на 5 март и ще продължи до 7 април.

Може да се запознаете с ПЪЛНИТЕ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА. От тях ще разберете механиката на провеждането и. Следвайте нашата страница, за да бъдете информирани от новините и развитията в кампанията.

Призоваваме ви да се включите активно сканирайки баркодове на посочените опаковки и добавяйки необходимата информация в мобилното ни приложение. Регистрирайте се в приложението на Еко партнърс (App Store или Google Play)  и започнете  да събирате пластмасови, стъклени бутилки и алуминиеви кенчета. Сканирайте баркодовете от всяка бутилка или кенче. Събирайте „еко-точки“, срещу които ще получите награди, осигурени от нашите партньори: Зоомагазин Д-р Стефанов, Storytel, Ozone.bg и брандовете Sweet Plus, Crystal, SaLza, Karmela, 22 Carats и Mazzetto.

Бъдете креативни и приобщете последователи: Поканете приятели, семейство или колеги да се присъединят към кампанията.

Ще се радваме да споделите идеи и вдъхновение: Използвайте социалните мрежи и онлайн платформи, за да споделите вашата история и вдъхновите други за по-чиста околна среда.

Благодарим ви, че сте част от тази инициатива!