iCard и Еко Партнърс за още по-перфектен подарък

Скъпи приятели, от опит знаем, че един от най-хубавите подаръци е GiftCard – той дава пълна свобода на притежателя си да си подари точно това, което ще го зарадва най-много. Но също така от опит знаем, че дори този малък като обем подарък има своя отпечатък върху околната среда.

iCard, създателите на GiftCard, както и на много други интересни платежни услуги и инструменти, са помислили за този малък проблем при създаването на Eco GiftCard. Eco GiftCard е много повече от гифт карта. Компанията влага в този свой продукт 75 % рециклиран материал PVC, а освен това всяка закупена Eco GiftCard подпомага дейностите по опазване на дивата природа на WWF България.

И ако това не е достатъчно, за да опише колко еко е Eco GiftCard, ви даваме още един мотив.

 

iCard и Еко Партнърс стартираме кампания за събиране и рециклиране на използвани Eco GiftCard.

 

Предайте за рециклиране Eco GiftCard във фронт офис на iCard / GiftCard между 10 и 30 октомври 2022 г. и вземете промокод за 100% отстъпка при поръчка на Eco GiftCard от www.giftcards.eu до края на годината.

Еко Партнърс ще рециклираме всички върнати от вас Eco GiftCard, а вие ще можете да си направите подарък с изключителна грижа за околната среда.

iCard и Еко Партнърс за още по-перфектен подарък!

Вижте всичко за кампанията в линка: Eco GiftCard – рециклирай и спечели | GiftCards.eu