XII Зелен форум на сп. Мениджър с подкрепата на Еко Партнърс

На 22 юни 2021 г., в зала „Витоша“ на Интер Експо Център се проведе XII Зелен форум на списание „Мениджър“. Зелената трансформация се превръща в ключова концепция за бъдещето на света. Визията на бизнеса и институциите у нас за устойчиво производство и потребление, стратегиите за въглеродна неутралност и позициониране на България в енергийната реалност на бъдещето бяха във фокуса на тазгодишното издание на форума, на което Еко Партнърс беше генерален спонсор.

Събитието протече в три дискусионни панела, модератор на форума е Ясен Гуев – бизнес консултант с дългогодишен опит в енергетиката и телекомуникациите.

В първи панел, представители на бизнеса и институциите говориха за прехода към кръгова икономика, предизвикателствата пред бизнеса у нас и добрите практики.

Търговският директор на Еко Партнърс – Даниел Николов, представи нашите иновативни решения. Едно от тях е машина за трошене на стъклени опаковки, с чиято помощ подпомагаме разделното събиране на отпадъци от стъклени опаковки от търговски обекти. Втората ни нова разработка е мобилно приложение, което съвсем скоро ще бъде достъпно за всички. Приложението ще улесни всички ползватели в разделното събиране, давайки богата информация за отпадъците от опаковки и процесите по третирането им, като едновременно с това ще подобри комуникацията ни с жителите в нашите общини. В последната месеци работим и по оптимизиране на нашите дейности, чрез въвеждане на система за т.нар. „умни контейнери“.

Повече за събитието можете да видите тук.

Гледайте видео запис на целия XII Зелен форум, вкл. представянето на нашите иновации тук.